Sabtu, 11 November 2017

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Via Vallen - Ngenteni Ati

Title & Artis : Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Via Vallen - Ngenteni Ati
Lirik & Chord By : www.dianlagu.com



loading...



Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Via Vallen - Ngenteni Ati

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Via Vallen - Ngenteni Ati

 


Intro: Gm  F  Cm  Gm
           Gm  F  Cm  Gm
           Cm  Gm  D  Gm
           Cm  Gm  D  Gm
           D

  Gm       F
Semilire angin
D#         A#
sing dadi saksi
   Cm        Gm
anggonku ngenteni
     D
ati sing tak kangeni..

   Gm          F
Rendeng nganti ketigo
  D#            A#
suwe sing tak rasakno
 Cm     Gm
opo ora rumongso
    D
sliramu sing ning kono..

Int.
Gm  F  Cm  Gm
       Cm  Gm  D  Gm

Gm                F
Batin perih sing tak roso
  D#            A#
soyo nambah nyikso
     Cm         Gm
nanggung suwene kangen
     D
suwe olehku mendhem..

Reff:

             Gm
  Sing tak jaluk mugo biso
           F
  mlaku bareng keloronan
           D#
  nglakoni urip nang ndunyo
          D
  indahe kebak katresnan..

          Gm
  Mugo kowe ndang elingo
          F
  bali mulih nyambung tresno
             D#
  sing wes suwe mbok tinggalno
          D
  adoh jarak pisah rogo..

Musik: Gm  F  D#  D
            Gm  F  D#  D
   
Reff:
             Gm
  Sing tak jaluk mugo biso
           F
  mlaku bareng keloronan
           D#
  nglakoni urip nang ndunyo
          D
  indahe kebak katresnan..

          Gm
  Mugo kowe ndang elingo
          F
  bali mulih nyambung tresno
             D#
  sing wes suwe mbok tinggalno
          D
  adoh jarak pisah rogo..

             Gm
  Sing tak jaluk mugo biso
           F
  mlaku bareng keloronan
           D#
  nglakoni urip nang ndunyo
          D
  indahe kebak katresnan..

          Gm
  Mugo kowe ndang elingo
          F
  bali mulih nyambung tresno
             D#
  sing wes suwe mbok tinggalno
          D              Gm
  adoh jarak pisah rogo..oo..


Atau


 Intro : Am  G  Dm  Am
             Am  G  Dm  Am
             Dm  Am  E  Am
             Dm  Am  E  Am
              E….

  Am       G
Semilire angin
F          C
sing dadi saksi
   Dm        Am
anggonku ngenteni
     E
ati sing tak kangeni..

   Am          G
Rendeng nganti ketigo
  F             C
suwe sing tak rasakno
 Dm     Am
opo ora rumongso
    E
sliramu sing ning kono..

Int. Am  G  Dm  Am
     Dm  Am  E  Am

dan seterusnya



Lirik tanpa chord 



semilire angin sing dadi saksi
anggonku ngeteni ati sing tak kangeni
rendeng nganti ketigo suwe sing tak rasakno
opo ora rumongso sliramu sing ning kono

batin perih sing tak roso soyo nambah nyikso
nanggung suwene kangen, suwe olehku mendhem

sing tak jaluk mugo biso mlaku bareng keloronan
nglakoni urip nang ndunyo, indahe kebak katresnan
mugo kowe ndang elingo, bali mulih nyambung tresno
sing wes suwe mbok tinggalno, adoh jarak pisah rogo

sing tak jaluk mugo biso mlaku bareng keloronan
nglakoni urip nang ndunyo, indahe kebak katresnan
mugo kowe ndang elingo, bali mulih nyambung tresno
sing wes suwe mbok tinggalno, adoh jarak pisah rogo

sing tak jaluk mugo biso mlaku bareng keloronan
nglakoni urip nang ndunyo, indahe kebak katresnan
mugo kowe ndang elingo, bali mulih nyambung tresno
sing wes suwe mbok tinggalno, adoh jarak pisah rogo